Съпругата на чаровния Джордж Клуни - Амал, винаги успява да

...
Съпругата на чаровния Джордж Клуни - Амал, винаги успява да
Коментари Харесай

Неустоимата Амал Клуни показа уникална рокля: Блясък и сексапил от висока класа

Съпругата на чаровния Джордж Клуни - Амал, постоянно съумява да разсъни възхищението ни. Госпожа Клуни, която работи като юрист, се слави със своя страховит усет за тоалети.

Тя съумява да наподобява в действителност напълно - класно, изтънчено, съвременно. И постоянно всичко е задоволително добре премерено. Дрехите, които нормално избира майката на близнаци, акцентира нейната хубост и форми.
                             

Неотдавна Амал се появи на разположение с Джордж в Сицилия, където отпразнуваха 50-годишнината на Шарлът Тилбъри. А Амал избра да облече рокля, въодушевена от лятото на 2023-та, написа Hello.
 
                             

Амал безусловно отвя всички останали, облечена в тоалет на Studio 54 glam, фиктивен особено за нея. Сребристата рокля с големи пайети акцентира стегнатото тяло на юриста по човешките права. Фигурата си госпожа Клуни поддържа благодарение на Средиземноморска диета и доста часове във фитнеса.

Нежно лилави сенки, прасковен руж - гримът на Амал е идеален и съвършен за лятото.

Г-жа Клуни е избрала да пусне косата си свободно, завършени са леки талази, които придават размер, като косата на нимфа, излязла от морските талази.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР