Съпругът ми Жорж никога няма да преживее загубата на сина

...
Съпругът ми Жорж никога няма да преживее загубата на сина
Коментари Харесай

Емилия: Съпругът ми още не е преживял загубата на Феди, но нашето дете му върна живеца в очите

" Съпругът ми Жорж в никакъв случай няма да преживее загубата на сина си Феди, само че 2-годишната ни щерка Жоржина му върна живеца в очите ", показа Емилия в последното за тази година предаване на Мон Дьо по Нова телевизия.

" Господ ми изпрати Жорж, с цел да ме научи на доста неща и да имам вяра в себе си ", сподели певицата и призна, че тяхната връзка е доста дълбока. В годините, когато е била част от " Пайнер ", се е чувствала потисната и по този начин и не е съумяла да потвърди опциите си.

" Знам какъв брой съм дала, знам майка ми какъв брой е дала, какъв брой ограничения е претърпяло фамилията ми, само че не бях задоволително оценена ", описа през сълзи певицата за оня интервал. Емилия показа огорчението си от бизнес решенията на тогавашния си продуцент, които дълги години възпирали възхода на кариерата й. " Не желая да се извиняват толкоз на мен – добави певицата през сълзи, само че бих желала да се извинят на майка ми ".

Емилия показа, че доста пъти е плакала и се е питала " за какво на мен ", само че е била прекомерно горда да се моли. " Възпитана съм, че справедливостта съществува и ще пристигна моят час. Така и се случи... "

В пандемията нейната майка едвам не губи живота си. Била е на уред за дишане близо два месеца. По това време Емилия е била бременна и даже не е можела да я види. В отделението тогава влезнал брачният партньор й Жорж, което мощно повдигнало духа на майка й и тя преборила вируса.         
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР