Съпругът ми живее с майка си вече шест месеца. Всеки

...
Съпругът ми живее с майка си вече шест месеца. Всеки
Коментари Харесай

Съпругът ми живее с майка си

Съпругът ми живее с майка си към този момент шест месеца. Всеки ден тя се преструва, че е болна.

Колко дълго може да продължи това? Женени сме единствено на хартия. Освен това ме укорява, че не го разбирам и не му оказвам помощ.

А и не съм длъжна. Какво да върша до неговата преструваща се майка?

Тя от дълго време се чуди какво да измисли, с цел да унищожи брака ни. Повика сина си при себе си, преструвайки се, че умира.

Когато свекървата разбра за идната ни женитба, даже не скри отрицателното си отношение към мен. Но синът й я смяташе за ангел.

Опитах се да не се поддавам на провокациите й. Освен това не общувахме доста постоянно. Имах личен апартамент, в който се преместихме незабавно след сватбата. Но това не я устройваше. Как ще ни навреди, когато сме надалеч от нея?

Тогава й хрумна концепцията да се преструва на болна.

Съпругът ми беше доста обезпокоен за здравето й и я посещаваше постоянно. Ако всичко, което тя измисли, беше истина, тогава от дълго време нямаше да е измежду нас. Тя даже се опита да припадне. От нея щеше да стане страхотна актриса. Какво да кажа, даже аз не я хванах незабавно в неистина.

Тя не можеше да се помири с обстоятелството, че нейният безценен наследник в този момент живее не с нея, а с непозната жена, освен това недостойна за него.

Първият път, брачният партньор ми отиде при нея за една седмица. Аз също отидох с него. Кой би могъл да допусна, че нещата не са толкоз съществени, колкото ги разказва тя. След няколко дни започнах да виждам, че щом брачният партньор ми излезе на открито, положението й се усъвършенства фрапантно. Вече не пъшка, а сама обикаля къщата. А когато се върне от работа, всички болежки също се връщат.

Разказах на брачна половинка си за моите наблюдения. Не чаках да ми повярва. Разбираемо е. Той продължи да тича след майка си, а тя всеки ден измисляше нови подиуми. Това ми пристигна допълнително. Върнах се в жилището си. Съпругът ми ме последва два дни по-късно. Изглежда, че здравето й се беше подобрило. Свекървата толкоз се зарадва на моето неявяване, че не можа да устои и се съвзе. Минаха няколко седмици и всичко се повтори още веднъж и още веднъж.

Щом свекървата сякаш се почувства зле, брачният партньор ми се мести при нея. И единственото, което я отрезви беше това, че предложих да извикам кола за спешна помощ. Тя отхвърли да отиде в болница. Каза, че към този момент се усеща добре и мъжът ми се върна при мен.

Но последното й заболяване продължава към този момент шест месеца. Тя в действителност претърпя интервенция на ръката. Лекарите препоръчваха изрязване на тумора. Нямаше затруднения. Тя прекара една седмица на легло. Съпругът ми се грижеше за нея. Нищо не споделих и не се ядосах. Минаха месеци, само че брачният партньор ми го нямаше. Майка му го манипулираше от самото начало.

Вижте още: Синът ни спря да поддържа връзка с нас

Той продължава да й има вяра. Въпреки че лекарите споделят, че всичко е наред с нея.

Реших да приказвам съществено със брачна половинка си. Или ще се върне при фамилията си, или ще се разведем.

Той ме упреква, че просто не го разбирам и поддържам. Все отново той не живее при любовницата си, а при майка си. Приятелите ми от дълго време ме поучават да го напусна.

Колко време да го очаквам да промени решението си?

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР