Съпредседателят на ВМРО и евродепутат Ангел Джамбазки поиска оставката на

...
Съпредседателят на ВМРО и евродепутат Ангел Джамбазки поиска оставката на
Коментари Харесай

Джамбазки иска оставката на Генчовска, ако е поела ангажимент за Скопие

Съпредседателят на Вътрешна македонска революционна организация и евродепутат Ангел Джамбазки изиска оставката на външния министър на България Теодора Генчовска, в случай че се удостовери информацията, че е поела ангажимент доникъде на тази година България да вдигне ветото за започване на договаряния с Република Северна Македония за участие в Европейски Съюз.

По остаряла традиция на това държавно управление, не научихме от него, че се водят диалози за национално изменничество. Затова пък министърът на външните работи на Федералната република Германия бе по този начин общителна да ни уведоми, че е водила диалог със своята българска сътрудник Генчовска, в която последната се била съгласила, че Република Северна Македония би трябвало да стартира договаряния с Европейски Съюз доникъде на тази година, написа Джамбазки във „ Facebook “.

Повтарям,, а не от българския подобен, продължава Ангел Джамбазки и упорства:

Ако това известие е правилно и министър Генчовска се е съгласила на сходно изменничество, желая неотложно нейната оставка. Изнесената от външния министър на Федерална Република Германия информация единствено удостоверява нашите съмненията, че се готви национално изменничество към 24 май, което ще бъде приключено на съвещание на съвет на външните министри на Европейски Съюз, като българският министър просто няма да възрази на провеждането на първата междуправителствена конференция сред Европейски Съюз и Северна Македония.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР