Съпредседателят на Продължаваме промяната“ Кирил Петков заяви, че ще се

...
Съпредседателят на Продължаваме промяната“ Кирил Петков заяви, че ще се
Коментари Харесай

Кирил Петков: Ще си дам имунитета преди комисията да вземе решение, за да покажа, че не се ползва за чадър

Съпредседателят на „ Продължаваме промяната “ Кирил Петков съобщи, че ще се откаже от депутатския си имунитет преди отрасловата комисия, която от ПП-ДБ оферират да се сътвори, да се произнесе по неговия проблем.

Преди това, обаче, Петков упорства цялата документи по проблема от прокуратурата да бъде изпратена в Народното събрание, с цел да „ се освети “:

„ Това, което видяхме и казусът в моя случай е, че прокуратурата употребява своята власт и като политическа бухалка. Затова мисля, че е най-разумно да създадем комисия с къс период – до 18 юли да се вземат решения, да се докара цялата документи от прокуратурата в Народното събрание, да се освети, че се употребяват прокурорите като бухалки и аз персонално, преди комисията да вземе решение, ще подам своя имунитет, с цел да покажа, че тази комисия не се употребява като чадър “, сподели Петков.

Припомняме, че проекторешението за основаване на краткотрайна комисия за имунитетите на трима депутати – Бойко Борисов, Даниел Александров и Кирил Петков, е включено като втора точка в проектопрограмата на Народното събрание за тази седмица. Проектът на дневен ред е оповестен на уеб страницата на Народното събрание.

За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР