Съпредседателят на ПП Кирил Петков се опитвал да се меси

...
Съпредседателят на ПП Кирил Петков се опитвал да се меси
Коментари Харесай

Кирил Петков натискал МВР шефа с кого и как да работи

Съпредседателят на Политическа партия Кирил Петков се опитвал да се меси в работата на силовия мийистър Калин Стоянов . За това призна самият той.

Дали вътрешният министър Калин Стоянов е бил на кино във не е значимо . Тази позиция изрази пред Нова телевизия самият той преди да направи признанията си за връзките във властта. По думите му той бил в непрекъснат контакт с служителите на реда. Кметът на регион " Средец " също бил на кино с него.

Нямам обвързване да съм на терен, сподели Стоянов . Още на сутринта след кървавата нощ се чул с премиера Николай Денков, а уволнението на Стоян Темелакиев е преждевременно решение, съгласно него.
 Калин Стоянов бил на кино, само че професионално поради ало-измамите
Калин Стоянов бил на кино, само че професионално поради ало-измамите

Министерство на вътрешните работи шефът изумен за какво му желаят оставката

Министърът изрично се разгласи против полицейското принуждение.  5-ма чиновници на Министерство на вътрешните работи са си признали, че са надвишили пълномощията си . Извършват се инспекции и ще бъде сезирана прокуратурата.  са под контрола на професионалното управление на Министерство на вътрешните работи, стана ясно от думите му. Полицаите са били съответни, посочи силовият министър. Той не приема оценка от хора, които даже не знаят какво значи абревиатурата Министерство на вътрешните работи.

Утре Стоянов . До този миг оставката не ми е желана от премиера, акцентира той. Оставката му е желана от Кирил Петков, който, по думите му, два дни ми се молел да стане вътрешен министър .
 Бойко Борисов не споделя отхвърля ли се от сглобката
Бойко Борисов не споделя отхвърля ли се от сглобката

Лидерът на ГЕРБ обаче желае моменталната оставка на спортния министър

С Кирил Петков го свързал Петър Петров, заместник-председател на ДАНС. Той приел при изискване, че няма да му се месят. В последните дни имало вмешателство и по тази причина му желали оставката. За това той уведомил партиите, които поддържат кабинета и с Денков и Габриел. Оказван му е напън с кого да работи и по какъв начин да работи Министерство на вътрешните работи. Кирил Петков се опитвал да се меси в работата на Министерство на вътрешните работи. Аз устисках на този напън, уточни Калин Стоянов . Петков желал избрани хора да заемат дадени позиции.

, показа министърът.

Той не знае с кого от неговия екип поддържа връзка Делян Пеевски . Виждам се с този човек в Народното събрание и това е обикновено, акцентира Калин Стоянов.
 Шефът на Министерство на вътрешните работи: Няма драма, подготвени сме за мача тази вечер
Шефът на Министерство на вътрешните работи: Няма драма, подготвени сме за мача тази вечер

Над 1500 служители на реда ще охраняват срещата
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР