Съпредседателят на ПП Кирил Петков определи ултиматума на Борисов за

...
Съпредседателят на ПП Кирил Петков определи ултиматума на Борисов за
Коментари Харесай

Петков се опъна на ГЕРБ: Когато някой ни поставя условия, ние не се навеждаме

Съпредседателят на Политическа партия Кирил Петков дефинира ултиматума на Борисов за външен министър като " нарцисизъм ".
" Това е някакъв вид нарцисизъм. Ако някой ни слага изискване, ние не се навеждаме. Необходимо е, посредством естествен разговор да продължим ", съобщи Петков.
" Ние им даваме опцията да имат най-високия пост в страната, това е министър председателят. Това е най-голямата позиция в страната и на открито, ГЕРБ получават в тази ротация най-високия пост в страната, излазът на страната минава през този министър председател ", съобщи още Петков.
По-рано денем водачът на ГЕРБ Бойко Борисов заплаши, че актуалният вицепремиер Мария Габриел би трябвало да заеме поста на министър председател и да резервира ГЕРБ този на министър на външните работи след ротацията, другояче се отивало към избори 2 в 1. Борисов посочи, че последният ангажимент към сглобката бил за плажовете.
Председателят на ПГ на Движение за права и свободи Делян Пеевски пък напряко прикани ПП-ДБ " да се овладеят " и да се научат, че писаните неща би трябвало да се съблюдават.
" Избори 2 в 1 не са добре за страната, за Движение за права и свободи – са добре. Министерство на външните работи е на ГЕРБ. ПП-ДБ имат цялата власт в страната, дано седнат и се успокоят, с цел да продължи това евроатлантическо държавно управление ", съобщи още ръководителят на ПГ на Движение за права и свободи.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР