Съпредседателят на парламентарната група на Обединени патриоти Искрен Веселинов, депутатът

...
Съпредседателят на парламентарната група на Обединени патриоти Искрен Веселинов, депутатът
Коментари Харесай

Ревизоро е фаворит на ВМРО за екоминистър

Съпредседателят на парламентарната група на " Обединени патриоти " Искрен Веселинов, депутатът Емил Димитров – Ревизоро и актуалният зам.-министър на екологията Николай Кънчев са най- обсъжданите за овакантения от Нено Димов пост на министър на околната среда и водите. Димов бе от квотата на партия Вътрешна македонска революционна организация, Засега Димитров е любимецът на Вътрешна македонска революционна организация, от чиято квота беше Димов, научи Mediapool.

Нено Димов е задържан и с повдигнато обвиняване за умишлена занемареност задето регулярно е разрешавал от бент. " Студена " да се източват милиони куб. метра вода към двете огромни предприятия в Перник - " Стомана " и " Топлофикация ". Прокуратурата също така ревизира вноса на боклуци от Италия – активност, която също е в ресора на Министерство на околната среда и водите.

Практически новият министър ще получи в завещание водната рецесия в Перник, чийто излаз не се вижда, както и рецесията с боклука.

Кандидатът за поста ще бъде одобрен след диалози сред двете партии в " Обединени патриоти " – Вътрешна македонска революционна организация и НФСБ, а след това и с премиера Бойко Борисов, който има последната дума.

До концепцията Ревизоро да бъде обсъждан за поста се стигнало в неделя. Преди това се завъртя името на Искрен Веселинов, който обаче провежда парламентарната активност на Вътрешна македонска революционна организация и е значим за партията точно в Народното събрание. Засега Кънчев също е по-малко евентуален претендент, само че по други аргументи.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР