Съпредседателите на Промяната Кирил Петков и Асен Василев не са

...
Съпредседателите на Промяната Кирил Петков и Асен Василев не са
Коментари Харесай

Бойко Борисов на прощалното парти на Херо Мустафа на "Козяк". Кирил Петков и Асен Василев не получили покана

Съпредседателите на " Промяната " Кирил Петков и Асен Василев не са били поканени на прощалното празненство на Херо Мустафа, което се организира в сряда вечер в американското посолство. Това разкрива Tribune. Липсата на наперения дует от " Харвард " било тематиката на вечерта за всички присъстващи на " Козяк " довечера.
 
Другата тематика било наличието на някогашния енергиен министър от кабинета " Петков " Александър Николов, който по-рано през днешния ден беше упрекнат за длъжностни закононарушения за над 88 млн. лева Николов е бил в компанията на Никола Минчев, Даниел Лорер и Андрей Гюров. Има упорити клюки за разединение в ПП-водено от Лорер. Компактната дружинка от Политическа партия довечера в допълнение укрепва подозренията.
 
За разлика от оскъдната " смяна " в Американското посолство от партията на Бойко Борисов били поканени дузина някогашни министри, Десислава Атанасова, Делян Добрев, Христо Гаджев, Александър Иванов и … самият Борисов. Свидетели описват, че Бойко Борисов персонално поздравил представителите на " Промяната ". А водачът на ГЕРБ прекарал много огромна част от вечерта в компанията на присъстващите посланици.
 
От служебния кабинет били поканени енергийният министър Росен Христов, министърът на стопанската система Никола Стоянов и вицето Атанас Пеканов. Румен Радев и Гълъб Донев не са били видяни на " Козяк ". Безспорно въпросът е: Къде са Кирил Петков и Асен Василев? И за какво не се сбогуваха с Херо Мустафа, чието име постоянно използваха като оръжие против сътрудниците си в кабинета " Петков ".
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР