Съпредседателите на Инициативния комитет за издигане на Румен Радев и

...
Съпредседателите на Инициативния комитет за издигане на Румен Радев и
Коментари Харесай

Двойката Радев-Йотова се регистрира за президентските избори...

Съпредседателите на Инициативния комитет за издигане на Румен Радев и Илияна Йотова за президент и вицепрезидент Анна Заркова, Цветеслава Гълъбова и Йордан Камджалов, както и членове на Инициативният комитет, внасят в Централната изборна комисия, подписката за регистрация на двамата претенденти, съобщи NOVA.

„ Аз ги поддържах, тъй като ни сплотиха, нас българите, в битката за правдивост. Те демонстрираха и демонстрират, че един политик може и би трябвало да бъде общественик. Подкрепих ги, тъй като те извършват най-висшия човешки дълг – работа за родината”, сподели пред публицисти Гълъбова.

Тя акцентира, че те ще водят положителна акция, без мятане на компромати. При офанзиви, обаче, щели да отвръщат.

„ Всички българи сме призвани да създадем своя избор. Уважаваме всички, които са дръзнали да се кандидатират. Но сме твърдо уверени, че преди 5 години избрахме заслужен и самоуверен президент. Бихме желали да имаме подобен президент и в останалите пет. Радев застана до своя народ, когато той излезе на площадите и изиска една по-справедлива България. Радев води доста борби за нас, наш ред е да застанем зад него в този момент. Никой не може да направи нищо самичък, ние с сътрудниците заставаме зад Радев и Йотова, имаме вяра им и им желаем успех”, изясни Заркова.

От Комитета чакат победа още на първи тур.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР