Съперничките ме уважават, някои дори се парализират на старта. Това

...
Съперничките ме уважават, някои дори се парализират на старта. Това
Коментари Харесай

Ивет Лалова: Съперничките ме уважават, някои дори се парализират

Съперничките ме почитат, някои даже се сковават на старта. Това съобщи Ивет Лалова пред БТВ. Утре тя ще започва на 200 метра на европейското състезание по лека атлетика в Берлин.

„ Всички девойки ме познават, има голяма доза почит. Това е в моя изгода, тъй като доста от тях се сковават още на стартовите блокчета. Но в действителност е доста прелестно. На европейско състезание сме и тук връзките са малко по-топли, в сравнение с в международен мащаб ”, показа Лалова.

Ивет е измежду най-разпознаваемите лица на шампионата. „ Приемам го като комплимент. Това значи, че съм си свършила работата. Популярността не ме натоварва, в противен случай – пробвам се да употребявам за доста положителни дела ”.

„ Чувствам се доста разчувствана и горда от това, че представям България на следващ огромен шампионат. Травмата ми към този момент отшумява. Тя беше лека, само че се оказа по-проблемна, в сравнение с допусках. Затова взех решение да не пожертвам със 100 метра и да пъдя дисциплината, в която имам по-големи шансове за нещо запаметяващо се. Правя всичко допустимо да съм в оптимална форма на следващия ден вечерта. ”, обясни Лалова

„ Мисля, че имам 7 медала от европейски състезание. Най-важното е да бъда мощна – това поучавам и подрастващите, тези, които в този момент стартират да се занимават със спорт. Има доста сложни моменти, само че тъкмо в тях би трябвало да си най-силен ”, сподели още тя.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР