Съотношението е приблизително три към едно. Останалите се колебаят. Във

...
Съотношението е приблизително три към едно. Останалите се колебаят. Във
Коментари Харесай

Тежката Дума На Българския Народ! Само 19% От Българите Приемат Истанбулската Конвенция!

Съотношението е почти три към едно. Останалите се двоумят. Във всички обществени групи доминира отрицанието. Известно изключение са последователите на ГЕРБ, където близо една трета одобряват конвенцията, а две пети въпреки всичко я отхвърлят.

По този въпрос надали има голяма осведоменост, само че в такива публични полемики е значимо да се ревизира най-много какъв облик се е основал. Общият имидж на конвенцията е отрицателен за българите.

Припомняме, откакто ратификацията на Исатнбулската спогодба мина през Министерски съвет и стигна до Народното събрание се развихри плевел спор освен в обществото, само че и измежду политическите партии. Освен от Вътрешна македонска революционна организация и " Атака ", от Българска социалистическа партия също се оповестиха срещу ратификацията, като дадоха поръчка и за образуване на референдум.

Държавният глава също се изрече срещу ратификацията, като съгласно него в този момент не е моментът. В следствие от ГЕРБ замразиха напредването и внесоха искане за пояснение на документа от Конституционния съд.

От тематиките от последните дни съществено се поддържат най-много другите видове инспекции на съответните контролни органи - инспекции на имущество, инспекции на кметове, инспекциите в железниците и така нататък Такъв въпрос са присъединили още от Галъп.

Например, 78% споделят мнението, че в никакъв случай не е късно да се ревизира нечие благосъстояние. 20% обаче считат, че към този момент е доста късно.

По мотив скорошните разкрития във връзка с железниците, респондентите са помолени да дадат цялостна оценка на БДЖ по скалата от 2 до 6. Средната оценка е 3.2. Тя е много невисок отзив за общото положение на железниците, въпреки и да не е безнадеждно неприятен.

Обществото е според, че ситуацията с сходни системи като железниците е прекомерно тежко, само че дава и шансове за коригиране.

Въпросът на социологическата организация е настоящ на фона на това, че в края на януари основният прокурор Сотир Цацаров разпореди инспекция на хората, които ръководят първокласни коли и са закупили неподвижен парцел за над 500 хиляди лв..

По данни на държавното обвиняване през 2015 година и 2016 година 245 лица са придобили недвижими парцели на стойност от 500 000 до 800 000 лв., а 120 лица са придобили парцели на стойност над 800 000 лв.

На територията на страната се ръководят 50 автомобила " Майбах ", 193 автомобила " Бентли ", 31 автомобила " Ламборджини ", 68 автомобила " РолсРойс " и 93 автомобила " Ферари ", са пресметнали от прокуратурата.

От приходната организация са уведомили основния прокурор Сотир Цацаров за 365 физически лица, придобили през 2015 година и 2016 година недвижими парцели с цена над 500 000 лева

Паралелно с това след журналистическо следствие гръмна скандал в БДЖ за фиктивни назначения, футболен тим и теч на финансови средства.

Директорът на БДЖ призна, че има ексклузивен труд на машинистите, само че отхвърли изнесените в медиите обстоятелства, че локомотиви влизат за мним ремонт.

Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР