Съотборникът на Неймар в националния тим на Бразилия Каземиро обяви,

...
Съотборникът на Неймар в националния тим на Бразилия Каземиро обяви,
Коментари Харесай

Поканиха Неймар в Реал М, щели да го посрещнат много добре

Съотборникът на Неймар в националния отбор на Бразилия Каземиро разгласи, че би се радвал да е в един тим с нападателя и на клубно равнище. Халфът на Реал Мадрид направи това изявление на фона на сагата към възможното тръгване на техничаря от Барселона към Пари Сен Жермен. “Ней самичък избира бъдещето си, само че за какво да не играе при нас в Реал? Той ще бъде признат добре от всички”, съобщи Каземиро пред Globoesporte.

Той въпреки всичко посочи, че не е приказвал с някогашния състезател на Сантос по тематиката. “Неймар е популярен футболист, който доста харесвам”, продължи международният клубен първенец, след което сподели няколко думи и за бащата на нападателя, което е негов сътрудник.

“Баща му е прелестен човек и си схваща от работата. Неймар има точния консултант в негово лице”, счита Каземиро.

В края полузащитникът от “Сантиаго Бернабеу” се обърна персонално към Неймар: “Ако въпреки всичко напуснеш Барса, поисквам ти целия шанс на света. Ти си доста значим за Бразилия поради отличната си игра.”

Както е известно, преди прехвърлянето си на " Камп Ноу " през 2013 година Неймар е бил на крачка от Реал Мадрид, като даже е минал медицинските проби, само че след това договорката пропада.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР