Съоснователят на Майкрософт Бил Гейтс заяви, че има вероятност хората

...
Съоснователят на Майкрософт Бил Гейтс заяви, че има вероятност хората
Коментари Харесай

Бил Гейтс: Няколко дози ваксина може да са необходими за защита от коронавируса

Съоснователят на " Майкрософт " Бил Гейтс съобщи, че има възможност хората да се нуждаят от няколко дози евентуална ваксина срещу ковид , с цел да се ваксинират. Ако се наложи, може да са нужни повече от 7 милиарда ваксини по света.
 Хакнаха профилите на Илон Мъск, Бил Гейтс и Джеф Безос в
Хакнаха профилите на Илон Мъск, Бил Гейтс и Джеф Безос в " Туитър "

Хакерите предложили да им се трансферират биткойни на посочена от тях сметка

" Нито една от имунизациите на този стадий наподобява, че няма да работи с една доза ", сподели той пред CBS. " Това беше упованието през цялото време ", добави Бил Гейтс.

Милиардерът човеколюбец, който подари 300 милиона $ за световните старания в битката против ковид през Фондация " Бил и Мелинда Гейтс " счита, че за основаването, разпространението и слагането на ваксина ще са нужни световни старания.
 Бил Гейтс: Тази пандемия е като международна война, само че сме на една и съща страна
Бил Гейтс: Тази пандемия е като международна война, само че сме на една и съща страна

Единственото нещо, което ме държи безсънен през нощта, е мисълта за пандемия

По думите му би трябвало да се блокира разпространяването на вируса, а по-късно 70-80% от международното население би трябвало да се имунизира, което съгласно него са " необикновено огромни цифри " .

Гейтс, който предизвестява за опасността от пандемия от 2015 година призна, че " има огромна неустановеност " към ефикасността на всяка ваксина , само че акцентира, че това е решение, което ще се усъвършенства с времето.

Ваксината на Moderna, която изисква две дози през месец, ще бъде изпитана на значими клинични проби към 27 юли. В проучването ще вземат участие 30 000 души, с цел да се потвърди дали е задоволително мощна, с цел да защищити от ковид.

Запитан дали възможната ваксина ще бъде безвредна, Гейтс разяснява, че Администрацията по храните и медикаментите на Съединени американски щати ще би трябвало да предотврати постигане на неефикасна ваксина на пазара.

Съединени американски щати са първи по инфектирани и умряли от ковид в света. Жертвите са над 142 000. Президентът Доналд Тръмп обаче съобщи тази седмица, че Съединени американски щати имат най-ниската смъртност в света.

Гейтс означи, че изказването на президента не е в действителност правилно.

Изобщо, даже не е близо. По всички индикатори Съединени американски щати са една от тези страни, които са най-зле. Ние отворихме, когато случаите се покачваха, посочи той.

Бил Гейтс уточни като аргументи за покачването на случаите дребният % американци, които носят маска, хаосът към Центровете за надзор и предварителна защита и като цяло липса на водачество.

" Допуснати са съществени неточности ", счита той.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР