Съобщенията за това, че Северна Корея е предложила да изпрати

...
Съобщенията за това, че Северна Корея е предложила да изпрати
Коментари Харесай

Москва отрече Северна Корея да е предлагала доброволци за войната в Украйна

Съобщенията за това, че Северна Корея е предложила да изпрати до 100 000 свои доброволци , които да се бият на страната на Русия в Украйна, са подправени вести. Това сподели през днешния ден на брифинг заместник-директорът на департамента за информация и медии в съветското външно министерство Иван Нечаев, представен от ТАСС.

" Обърнахме внимание на тиражираните в интернет пространството и подети от някои представители на блогърското съсловие и псевдоекспертните кръгове изказвания за постъпило от Северна Корея по дипломатически канали предложение да изпрати до 100 000 свои доброволци за присъединяване в специфичната военна интервенция в Донбас. В тази връзка бихме желали най-отговорно да заявим, че тези известия са от край до край подправени вести. Подобни договаряния не се водят, а изпращане на севернокорейски доброволци В ДНР и ЛНР не се възнамерява ", сподели служителят.

" Убедени сме, че бойните благоприятни условия на съветските въоръжени сили и на войските на националните милиции на ДНР и ЛНР са изцяло задоволителни за сполучливото осъществяване на дилемите на специфичната военна интервенция в Украйна ", добави Нечаев.
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР