Съобщението за кандидатурата на Ваня Григорова, зад която да застане

...
Съобщението за кандидатурата на Ваня Григорова, зад която да застане
Коментари Харесай

БСП и “Левицата!” издигат общ кандидат за местния вот frognews.bg

Съобщението за кандидатурата на Ваня Григорова, зад която да застане по-широка коалиция направи ръководителят на БСП-София Иван Таков пред Паметника на руската войска - монументът, който се брани от унищожаване с палатков лагер и явно се яви като заварка сред алените и “Левицата! ”. 

 

“Григорова ще бъде нашият претендент. Разбира се, ние от БСП-София на 2 септември имаме Градска конференция, на която всичко това би трябвало да бъде в съгласие, само че по този начин или другояче Ваня Григорова е получила поддръжката на 24 районни конференции на Българска социалистическа партия в София. Местната коалиция е получила същата поддръжка ", добави Таков.

 

Синдикалистката е кандидатурата, на която държаха от Българска социалистическа партия. Самата Григорова изиска да е общ претендент на левите обединения, а в листите да има синдикалисти. От “Изправи се.БГ ” обаче предложиха Никола Вапцаров да стане кандидат-кмет. Идеята бе подложена на обществено разискване с левите партии, само че в последна сметка наподобява не е събрало задоволително поддръжка.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР