Съобщаваме ви това с най-дълбоко съжаление: Оскар-ът, който получихте, ви

...
Съобщаваме ви това с най-дълбоко съжаление: Оскар-ът, който получихте, ви
Коментари Харесай

Сара Поли трябва да върне Оскар-а си? Не, 11-годишната ѝ дъщеря се шегува

„ Съобщаваме ви това с най-дълбоко страдание: " Оскар " -ът, който получихте, ви беше даден по простъпка “. Писмо с това наличие получава в събота сутринта канадската режисьорка и актриса Сара Поли. Посланието е " подписано " от представителя на клона на кастинг шефовете на Академията за кино изкуства и науки Дейвид Рубин.

Денят обаче е 1 април, а " писмото " е " жестоката смешка ", с която 11-годишната щерка на Поли съумява да я изиграе. За това споделя самата режисьорка.

Сара Поли завоюва статуетката на филмовата академия за най-хубав приспособен сюжет за " Жените приказват " на 95-ите награди " Оскар " в Лос Анджелис предишния месец.

Писмото, което Поли разгласява в Twitter, я приканва да изпрати " Оскара " си назад до Калифорния.

В него написа, че ѝ е разрешено да задържи премията още една седмица, с цел да може да се „ наслаждения на наличието ѝ “ в дома си. Но в последна сметка би трябвало " Оскар " -ът би трябвало да бъде върнат, с цел да може да отиде при „ законния “ победител: " На Западния фронт нищо ново "

„ Съжаляваме за загубата ви, само че е заслужено продукцията с най-хубавия приспособен сюжет да получи " Оскар ". “

Детето на Поли - Ийв - продължава първоаприлската си смешка с непоклатима обосновка. 11-годишното момиче написа, че шефовете на премиите са разбрали грешката си в деня на връчването на статуетката, само че желали да избегнат още един гаф, сходен на този, който се случи с " La La Land " през 2017 година - да бъде разгласен за победител в категорията за най-хубав филм - вместо " Moonlight ".

My eleven-year-old swung low for April Fools Day this year.
— @realSarahPolley (she/her) (@realsarahpolley)
Режисьорът на " На Западния фронт нищо ново “ Едуард Бергер също се включи в шегата.

„ За да спестя пощенски разноски, защото пребивавам в чужбина, Академията ме помоли да ви дава персоналния си адрес, с цел да можете да изпратите непосредствено " Оскара “. „ Ще се свържа скоро. Добре е за Вас, нали?, обърна се Бергер към Поли в Twitter.

Сара Поли, която стана известна като актриса през 90-те години на предишния век, бързо осъзнава, че писмото не е написано от Академията, а от нейното дете и е първоаприлска смешка.

„ Смятаме, че не е редно да получавате това на 1 април, защото евентуално ще си помислите, че е смешка, и ние считаме, че това е несвоевременно, тъй че ще ви бъде изпратено друго писмо, което ви твърди, че не е смешка “, се споделя още в писмото. „ Това е прекомерно грубо, че да бъде смешка, по тази причина се извиняваме надълбоко за неудобството, което може да сме ви предизвикали. “
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР