Съобщава се, че бившата участничка в Strictly Come Dancing Аманда

...
Съобщава се, че бившата участничка в Strictly Come Dancing Аманда
Коментари Харесай

Защо Аманда Абингтън изисква стриктно кадри зад кулисите? Всичко, което знаем за `враждата` на Джовани

Съобщава се, че някогашната участничка в Strictly Come Dancing Аманда Абингтън е подхванала правосъдни дейности, с цел да изиска подмолни фрагменти от подготовките на танцовото шоу на BBC.

51-годишната актрисата напусна надпреварата предишния октомври по " персонални аргументи ", след клюки за " омраза " сред нея и професионалния танцов сътрудник Джовани Перниче. Твърди се, че BBC е получило искане от Аманда съвсем три месеца по-късно за фрагменти на нейни подготовки с Джовани.

Аманда, която е най-известна с ролята си в Шерлок дружно с Мартин Фрийман, е диагностицирана, че страда от посттравматично стресово разстройство (PTSD) след шоуто, настояват отчети.

Източник сподели пред The ​​Sun в неделя: „ BBC получиха искане за записите, които държат на Аманда и Джовани. Известно е като искане за достъп на индивид на данни. Има възприятието, че записите ще вдигнат капака какво се случва зад кулисите на Strictly. Нещата на подготовките могат да станат доста напрегнати. " Източникът сподели още, че Джовани е скло...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР