Сънят е време за възстановяване, което позволява на тялото и

...
Сънят е време за възстановяване, което позволява на тялото и
Коментари Харесай

Какво послание ви изпраща подсъзнанието чрез тези 10 страховити кошмара

Сънят е време за възобновяване, което разрешава на тялото и съзнанието ви да се презаредят с сила след напрежението денем. Кошмарите обаче могат да осуетят този развой.

Сънищата, включващи страшни и стресиращи сюжети, могат да ви разстроят, изключително в случай че ги приемате като тъмно предсказване за бъдещето. Затова е добре да осъзнаете, че те са демонстрация на вашето подсъзнание и вярното им пояснение може да ви разкрие от каква смяна имате потребност в реалност.

В множеството случаи кошмарите са свързани със страхове, които изпитваме в будния си живот , както алегорично, по този начин и безусловно. А някои от тях може просто да са повлияни от облици във филми, вести или други събития, на които сме станали очевидци денем .

Тълкуването на смисъла на вашите кошмари може да ви помогне да обърнете внимание на вашите потиснати или неконтролирани страхове и стремежи.

Разгледайте в галерията 10-те най-често срещани кошмари и разберете какво подсъзнанието ви се пробва да ви каже посредством тях:
 Скритото обръщение на тези 10 неприятни кошмара  Скритото обръщение на тези 10 неприятни кошмара  Скритото обръщение на тези 10 неприятни кошмара  Скритото обръщение на тези 10 неприятни кошмара
 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР