Саня Борисова и Благой Найденов май са най-новата светска двойка.

...
Саня Борисова и Благой Найденов май са най-новата светска двойка.
Коментари Харесай

Гореща клюка: Саня Борисова забърса Благой на Деси Слава

Саня Борисова и Благой Найденов май са най-новата световна двойка. Бившата половинка на Ники Илиев и професионалният боксьор бяха видяни на кафе в центъра на София. Двамата бяха сами, като от самото начало си говореха благо и се усмихваха един на различен, видя кореспондент на „ Уикенд ”. 39-годишната актриса и спортистът не си интимничиха, само че несъмнено си личеше, че се познават и не се виждат за първи път.
„ Може да са едвам при започване на връзката си. Определено не се крият от хорските погледи . И двамата към този момент са свободни и нямат спънки, с цел да крият възприятията си ” – разясниха очевидци, които бяха много сюрпризирани от гледката на двойката.

За Благой е известно, че си пада по зрели дами, които не просто могат да му бъдат каки, а напряко майки. 26-годишният юноша изкара няколко години дружно с фолк певицата Деси Слава, която е с цели 17 години по-възрастна от него. Тя дори го подари със наследник Борис. Двамата на няколко пъти се събираха и разделяха, като преди няколко месеца фолк дивата призна, че дефинитивно са завършили любовните си връзки. Деси Слава посочи дребнавостта на Благой като причина за края на връзката им.

„ Той не е плакал в никакъв случай в живота си. Може би отрони една сълза, когато се роди детето ни, тъй като присъстваше на раждането му. Аз обаче съм доста прочувствена, рева за най-малкото. Когато ми правеше забележки за дребни неща също ме натъжаваше. Например казвал ми е: „ Защо в този момент има троха в кухнята? “, и аз се разплаквах. Казваше ми, че не обича драми за дребни неща “ – изповяда се преди време изпълнителката на „ Бели нощи ”, като добави, че боксьорът е приел много тежко раздялата им.

Спортистът не е коментирал тематиката за края на връзките си с Деси . Не е и афиширал връзки с други дами, макар че се носеха клюки за любовните му афери. 

За Саня Борисова също се знае, че си пада по по-млади момчета. Двамата с режисьора Ники Илиев се разделиха през 2017-2018 година, само че публично се разведоха чак преди 2 години. Актрисата също настойчиво крие персоналния си живот, само че на няколко пъти беше засичана да интимничи с по-млади мъже, само че заобикаля да разяснява любовните си връзки. Борисова е 13 години по-голяма от Благой, който пък беше 17 години по-млад от Деси Слава. „ Уикенд ” видя, че актрисата и боксьорът се следват в обществените мрежи, а Найденов е харесал всички фотоси на русокоската от последните месеци - явен знак, че Саня не му е безразлична.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР