САНТА КЛАРА, Калифорния (AP) — Кайл Шанахан е чул критиките,

...
САНТА КЛАРА, Калифорния (AP) — Кайл Шанахан е чул критиките,
Коментари Харесай

Шанахан настръхна от идеята, че неговите 49ers не могат да спечелят големи мачове след поредната загуба на Super Bowl

САНТА КЛАРА, Калифорния (AP) — Кайл Шанахан е чул рецензиите, че макар всичките му огромни достижения като основен треньор на San Francisco 49ers, той не е в положение да завоюва огромния мач.

Тези апели станаха по-силни след втора загуба на Super Bowl за пет сезона и Шанахан е припрян като всеки различен да ги потуши – с цел да потвърди, че съмняващите се бъркат само че и тъй като това би означавало, че е спечелил „ проклета Супербоул “.

„ Фактът, че продължаваме да стигаме до такава степен, демонстрира какъв брой доста печелим в огромни мачове “, сподели Шанахан във вторник, когато Niners се прибраха за отвън сезона два дни след загуба с 25-22 продължения от Kansas City Chiefs.

„ Тези две Супербоула бяха сложни, загубихме от Канзас Сити.... Вие, момчета, можете да имате какъвто роман пожелаете. Успехът или неуспехът се свеждат до една игра “, сподели той. „ Надявам се, че мога да бъда част от тим, който печели играта в края на годината. Но да се каже, че Niners не могат да завоюват огромна игра би било и...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР