Санкциите на Русия са огледален образ на санкциите, въведени от

...
Санкциите на Русия са огледален образ на санкциите, въведени от
Коментари Харесай

Георги Кадиев: Рецесията в Европейския съюз е почти неизбежна

" Санкциите на Русия са огледален облик на глобите, въведени от Европейския съюз. Санкциите ще ни се отразят тежко поради зависимостта ни и от съветски газ и нефт ", това съобщи пред БНР Георги Кадиев, някогашен народен представител и зам.-министър на финансите, по отношение на вест, която той показа, че съветският президент Владимир Путин е подписал декрет за ответни стопански наказания като реакция на " неприятелските дейности на някои непознати страни и интернационалните организации ".

Това се оповестява и на уеб страницата на Кремъл.

Ройтерс показва, че според указа се не разрешава износа от Русия на артикули и първични материали за непознати физически лица и организации, включени в санкционния лист. Забраняват се също покупко-продажбите с задгранични физически и юридически лица, попадащи под ударите на съветските наказания, и се разрешава на съветски физически лица и организации да не извършват отговорностите си към тях, добавя Българска телеграфна агенция.

Кадиев акцентира, че към този момент би трябвало да се мислят незабавни ограничения и даде образец с страни, които понижават температурата на топлата вода, а в Германия се разисква понижаване на скоростта по автомагистралите с 10 км.

" Мерките няма да са единствено в посока заменяне на съветския газ или на съветския нефт, само че и в посока стесняване на потреблението. Ще има и влияние върху стопанската система. Рецесията в Европейски Съюз към този момент е съвсем наложителна ", предвижда той.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР