Санитарите от спешно приемното отделение в болницата във Видин започнаха

...
Санитарите от спешно приемното отделение в болницата във Видин започнаха
Коментари Харесай

От болницата във Видин определиха като провокация видео от ковид отделението

Санитарите от незабавно приемното поделение в болничното заведение във Видин започнаха гладна стачка от през днешния ден. Казват, че са били ощетени при погашение на възнагражденията за работа на първа линия в изискванията на коронавирус. От управлението на болничното заведение оповестиха, че нямат съображение.



От болничното заведение дефинираха като провокация видео от коридора на отделението за пациенти с коронавирус. На фрагментите, публикувани в обществените мрежи, се вижда мъж без облекла, а създателят на видеото пита къде е личният състав.

„ Този човек, който е в фрагмента на този клип, е с голям брой съдови промени и несъзнателни дейности ", съобщи доктор Богдан Томов, зам.-директор на МБАЛ „ Св. Петка ".

От лечебното заведение отхвърлиха пациентите да са били оставени сами без медицински личен състав. Обясниха, че създателят на видеото е влезнал в помещението откакто санитарка извела различен болен за проучване. Уведомили са прокуратурата за непозволено влизане и снимане в коронавирус отделението.

Репортери: Анжела Каменова, БНР - Радио Видин/Станислав Калинов
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР