Сънищата в 27 лунен ден (до 04:44ч)Някои школи вярват, че

...
Сънищата в 27 лунен ден (до 04:44ч)Някои школи вярват, че
Коментари Харесай

Сънищата и луната – неделя – 29 май 2022

Сънищата в 2 7 лунен ден (до 04:44ч)

Някои школи имат вяра, че в този лунен ден човек получава откровения в съня си. Сънищата в 27 лунен ден рядко са оракулски. Като предписание това, което виждате в съня си в този лунен ден, отразява вашия вътрешен свят повече и демонстрира до какъв брой сте в естетика с външния свят.

Можете също по този начин да възприемате тези сънища като знак за това, до какъв брой сте се отклонили от духовното към материалното и назад. Ако вашите полезности не са уравновесени, в случай че изпадате в крайности и не сте в естетика със света, тогава ще изпитате явен енергиен дисбаланс.

Сънищата в 2 8 лунен ден (след 04:44ч)

Чрез сънищата в двадесет и осмия лунен ден от време на време подсъзнанието ни демонстрира скритата страна на душeвността ни, която е обвързвана с усеща и страсти. Тълкуването на сънищата ще ви помогне да разберете зараждащите потребности в прочувствената сфера. И също по този начин ще ви посочат методите по какъв начин могат да бъдат позволени.

Сънища при Луна в Телец

Когато Луната минава през знака Телец, нашите сънища са най-вече земни. Повечето от съновиденията, които ни се явяват, са свързани по един или различен метод с материалните аспекти на нашия живот.

Сънищата може да са изпълнени със знаци и подмятания, които не трябва да се отхвърлят, стига да сте подготвени да чуете гласа на личното си подсъзнание. Освен това забележителна част от тези сънища в този интервал са свързани с плътските наслади.

През този интервал може да сънувате нещо, с което би трябвало да се разделите, което ви напуща и няма да се върне.

Сънищата в събота

Събота е под ръководството на Сатурн - планетата на рестриктивните мерки, тестванията от ориста и шанса. Съновиденията в събота могат да покажат какво самият живот приготвя за нас - вероятностите, проектите и събитията, които ни чакат. Те също са отражение на дейностите ни в действителния свят - нашите хрумвания, мисли, дават потребна информация за това по какъв начин да осъществяваме проектите си. Например, в случай че сте имали кошмари, би трябвало да обърнете внимание на проблемите и нерешените каузи през седмицата. Възможно е насъбрания стрес и отмалялост да ви пречат да спите умерено. Трябва да се научите по какъв начин да се освобождавате от тях - отпуснете се и " пуснете " проблемите преди лягане. Ако сънят е ярък, прелестен, живописен, лек - най-вероятно всички ваши проекти скоро ще бъдат изпълнени без особени компликации.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР