Сънищата на 4 лунен денНа този ден може да имате

...
Сънищата на 4 лунен денНа този ден може да имате
Коментари Харесай

Сънищата и луната – сряда – 31 август 2022

Сънищата на 4 лунен ден

На този ден може да имате оракулски сънища и могат да се осъществен. Опитайте се да запомните какво сте видели в съня. Образите, които ще ви се появят през този интервал, работят като тип сигнални светлини, като указателни знаци към тези моменти и обстановки, в които можете да извършите нещо неправилно, да сбъркате. 

При вярно пояснение, можете да си изясните в кои обстановки би трябвало да бъдете оптимално деликатни и да действате рационално и осъзнато. Накратко, в четвъртия лунен ден, сънищата ще бъдат доста тясно свързани с вашия вътрешен и нравствен свят. Те демонстрират тези обстановки в живота, от които ще бъде мъчно да се откри излаз. Но всички облици, които виждате насън, надали ще ви оказват помощ при решаването на проблеми, свързани с материалните неща.

Вашите родители могат да се появят в сънищата по един или различен метод. Това е индикация, че би трябвало да анализирате какви проблеми сте наследили от тях и да започнете да ги решавате.

Ако сънувате някаква заплаха, това е предизвестие, че би трябвало да бъдете изключително деликатни. Ако насън косата ви се заплита, би трябвало да изоставите проекта си. Този ден може да стане трагичен и по виновност на самия човек, изключително в случай че се озове измежду съдбовни въздействия, условия.

Луната е в символ Везни и сънищата по това време отразяват проблемите ни в връзките или желанието ни за връзка. Ако в съня ви доминира аленият цвят, може да значи, че връзката ви е пред разкъсване или тази бездна към този момент е настъпила. Обикновено „ алените “ сънища в дните на Везни демонстрират, че сте стигнали до крайности при решаването на избрани въпроси; може би сте избрали прекомерно сложна позиция в връзките с сътрудниците или те ви оказват някакъв напън.

„ Оранжеви ” сънища провокират чувство за топлота, което в подтекста на престоя на Луната във Везни дава вяра за възстановяване на връзките с избрани хора и основаване на положителни партньорства. Чрез такива сънища нашето подсъзнание ни осведоми, че към този момент имаме такива връзки в живота или дава обещание скорошното им появяване. 

Не е елементарно да се тълкуват  " зелените " сънища в дните на Везни. Те могат да предвещават появяването в живота ви на хора, с които ще бъде елементарно и забавно. 

Таро-календар на сънищата

Девятка Пентакли - Картата демонстрира работлив, деен, организиран и убеден живот, в който има и нравствен съставен елемент. Идеализмът и моралните полезности на цифрата девет значат, че вашето предпочитание за жизнерадостен живот, който да ви удовлетворява във всичко, би трябвало да включва доста повече от просто добра и удобна среда и добър стандарт на живот: методът на живот, който водите би трябвало също по този начин да утвърждава и вашите полезности.

*Правата на текстовете от секция „ Хороскоп “ са непокътната благосъстоятелност на сайта . Копирането им в други уеб сайтове е неразрешено.

Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР