Сънищата на 19 лунен денВ 19 лунен ден сънищата могат

...
Сънищата на 19 лунен денВ 19 лунен ден сънищата могат
Коментари Харесай

Сънищата и луната – вторник – 16 август 2022


Сънищата на 19 лунен ден

В 19 лунен ден сънищата могат да бъдат плашещи. Те обаче могат да ви подскажат нещо, което не сте знаели за себе си. Въпреки това е прекомерно елементарно да се направи неправилно умозаключение след съня, по тази причина се предлага сънищата, попадащи в този лунен ден, да не се поясняват, в случай че нямате опит в това.

Тези сънища са въодушевени от най-скритите дълбини на нашето подсъзнание. Не е изненадващо, че нашите комплекси, недоволства и психически пострадвания „ изпълзяват “ нагоре, добавяйки към съня ни потискащи, неприятни или даже плашещи събития и облици.

Тази нощ съновиденията са мощно повлияни от интуицията ни. В такива сънища постоянно се крие напътствие, което ни разрешава да разберем дали сме на верния път на духовното си развиване.

Ако в нещо се самозалъгвате и живеете в някакви илюзии, то през днешния ден в съня ви ще се прояви този проблем. Тук се крие ключът и в случай че съумеете добре да го разтълкувате, ще откриете къде бъркате и каква е истината.

Трябва изключително да обърнете внимание на съпротивлението, което срещате насън, както и по какъв начин се справяте с него. Това ще бъде директно доказателство дали имате задоволително вътрешна сила, с цел да се борите в действителния живот.

Сънища при Луна в Овен

Сънищата, които имате по време на този пренос, съвсем несъмнено ще демонстрират положението на настоящите ви работи и могат да служат като ориентир за тези, които преодоляват сложен житейски път към съответна цел.

Темите на сънищата в дните на Овен са неразривно свързани със личното ни „ аз “, нашите проекти за бъдещето и стремежите ни към поставената цел и желанието ни за самореализация, да намерим лична ниша, да изградим любовта си.

Сънищата са извънредно сложни за пояснение заради тяхната емоционалност. В тях постоянно няма справедливи материални фактори, на които можете да се опрете (например цвят, вода, болежка, съответни хора, животни, други неща и т.н.).

Ако обаче под Луна в Овен сте и
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР