Сънищата на 15 лунен денВ 15 лунен ден може да

...
Сънищата на 15 лунен денВ 15 лунен ден може да
Коментари Харесай

Сънищата и луната – четвъртък – 31 август 2023

Сънищата на 15 лунен ден

В 15 лунен ден може да имате ужасни сънища. Сънищата на този ден са повече като огледало на нашия вътрешен свят. От дълбините на нашето подсъзнание могат да се появят плашещи облици. Всъщност те отразяват скритите качества на нашия темперамент. За това, което сте сънували, не разказвайте на никого. Оставете тези неща за себе си.

Енергията на петнадесетия лунен ден въздейства на интуитивните аспекти на нашето подсъзнание. По предписание всичко, което претърпяваме в съня тази нощ, не се поддава на директен разбор. Най-вероятно сънят ще е кодиран и би трябвало да се разтълкува вярно, с цел да се решат настоящите проблеми и компликации. Вгледайте се доста деликатно в това, което сте сънували и се пробвайте да го запомните и анализирате.

Не търсете тълкуването на такива сънища в съновници, знаците като предписание, са самостоятелни, те не могат да се поясняват еднообразно за всички. Само вие можете да разберете какво желае да ви каже подсъзнанието ви посредством този или оня облик.

Ако в сънищата ви има доста светлина и цветове, би трябвало интензивно да поработите за увеличаване на вашите позитивни качества. Ако в сънищата си виждате всичко в сиви и тъмни цветове, тогава се замислете дали всичко в живота ви е вярно.

Сънища при Луна в символ Риби

Дълбочините на нашата душeвност се управляват от знака Риби и когато Луната е тук, всеки от нас вижда насън своята душа. Ако сте имали спокоен, хубав сън, това значи, че душата ви е спокойна и в положение на естетика. Но защото е мъчно да се срещне човек с стоманени нерви, с доста упорита душeвност, затова, като предписание, сънищата в Риби не са доста спокойни. Но без значение какво сънувате, сънят отразява вашето вътрешно положение, всичко, което смущава душата ви или я радва, приземява или въодушевява.

Сънищата под Риби имат бездънен смисъл. Най-вероятно те ще бъдат ярки, фантастични, цялостни с секрети и мистерии, които ще желаете да разгадаете. Ще ви покажат дали сте избрали верния път. 

Например, по-леките и щастливи сънища ще покажат, че се движите в вярната посока, а сложните и потискащи сънища ще покажат, че нещо би трябвало да се промени. Много е евентуално да сънувате приказни герои и обстановки, които не съществуват в действителността.

Юпитер ръководи сънищата в четвъртък

Те ще опишат за действия, които могат да доведат до триумф и за решение на въпроси, свързани с публичния и обществен живот, за бъдещите вероятности, работата, вашите началници, спонсори, наставници и настойници.

Ако в съня си участвате в огромно събитие, това е добър знак. Такъв сън значи, че скоро ще съумеете в обществените действия, може да ви следва бързо напредване нагоре по кариерната стълбица.

 

За да виждате първи настоящите ни хороскопи и да си приказваме за всичко, което ви вълнува от вселената на звездите и Зодиака, последвайте специфичната група на Tribune.bg във Facebook.

Намерете ни ТУК: ХОРОСКОПИ

Или последвайте QR кода:


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР