Сандански дълго ще говори за снощния концерт на примата на

...
Сандански дълго ще говори за снощния концерт на примата на
Коментари Харесай

Лили Иванова направи фурор в Сандански!

Сандански дълго ще приказва за снощния концерт на примата на българската сцена Лили Иванова. В препълнената зала на културния дом Лили държа публиката на крайници, а аплодисментите не стихваха. Кристален глас, заразяващо театрално държание, неповторими музиканти, това видяха санданчани, отрупали неповторимата Лили с цветя.П
Под нестихващите овации, легендата на българската сцена извърши част от обичаните песни на генерации българи, с които развълнува публиката в Сандански.
Община Сандански посрещна топло целия екип, а Лили Иванова бе сюрпризирана с картина - портрет, приветствен адрес и хубав букет.
„ С откровена благодарност и почитание, Ви благодарим, че жителите и гостите на безоблачен Сандански, имаме опцията да споделим страстта Ви и да се насладим на Вашето изкуство. Изкуство, неподвластно на времето. Изкуство- знак на перфекционизъм и престиж, което ни оставя без думи и вълнува всички сетива! С тези думи кметът на община Сандански – Атанас Стоянов благодари на Лили Иванова за опцията град Сандански да бъде част от Националното и турне и да се наслаждения на топлия глас и стотиците хубави песни, трансформирали се в емблема на качествената българска музика.

„ " Благодаря, Сандански, написа на страницата си във Facebook Лили Иванова. Благодари на кмета Атанас Стоянов, на кмета на Петрич Димитър Бръчков, засвидетелствали поклонението си пред нея с големи кошници цветя. Неповторима, неостаряваща, велика, това е Лили Иванова, която неуморно обикаля страната, с цел да радва многочислените си фенове от всички генерации.

Петя Колева

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР