Сан Хосе Шаркс изравни серията срещу Лас Вегас, след като

...
Сан Хосе Шаркс изравни серията срещу Лас Вегас, след като
Коментари Харесай

Сан Хосе изравни серията срещу Лас Вегас, Тампа разгроми Бостън като гост

Сан Хосе Шаркс изравни серията против Лас Вегас, откакто разгроми с 4:0 сензацията на сезона. Маркус Сьоренсен и Йоонас Донской осигуриха бърз старт за Акулите, откакто вкараха първите два гола в мача- тъкмо каквато беше концепцията на треньора им Петер де Бур.

Головете паднаха в границите на три минути и половина в края на първата част, а вратарят Мартин Джоунс отрази 34 удара и записа 6-и шътаут в плейофите. По този метод Джоунс се изравни с Евгени Набоков в класацията за най-вече избавени удари в мачове без позволен гол.

Във втората третина Томас Хертъл повиши на 3:0, като за него това е пето попадение в плейофите. Крайното 4:0 оформи Джо Павелски в 51:43 минута при числено предимство. Логан Кутюр стреля и при добавката Павелски вкара зад Фльори, който приключи мача с 30 спасявания. Петата среща е в петък в Лас вегас.



На личен терен Бостън се срина 1:4 против Тампа Бей, като Онджей Палат вкара два гола. По едно попадение за спечелилите прибавиха Антъни Чирели и Стивън Стамкос. Палат откри резултата още преди да са изтекли две минути, а след още две удвои. Това са неговите трети и четвърти гол в тази серия.

Домакините от Бостън върнаха един гол в 16-ата посредством Патрис Бержерон, който се разхиса при числено предимство. Още до края на частта обаче Антъни Чирели повиши на 3:1, а на празна врата Стамкос оформи крайния резултат.

" Направихме някои груби неточности при започване на мача, които се оказаха решаващи. Но по-късно натиснахме, имахме предимство в огромни интервали и считам, че този резултат не е напълно обективен, съобщи центърът на Бостън Брюинс Брад Маршан.



Първенство на Националната хокейна лига на Съединени американски щати и Канада (НХЛ), плейофи:
Източна конференция, втори кръг:
Бостън- Тампа Бей 1:4
*Тампа Бей води в серията с 2-1 победи

Западна конференция, втори кръг:
Сан Хосе- Лас Вегас 4:0
*резултатът в серията е еднакъв 2-2 победи
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР