Samsung се подготвя за анонса на своите нови топ-смартфони от

...
Samsung се подготвя за анонса на своите нови топ-смартфони от
Коментари Харесай

Тройна камера и 512 GB вградена памет: изтекоха особеностите на Samsung Galaxy S10

Samsung се приготвя за анонса на своите нови топ-смартфони от серията Galaxy S10. Към сегашен ден са известни съвсем всички детайлности за петте мобилни телефона от тази серия. Но през днешния ден известният уеб запас PhoneArena заяви за още някои особености на новите смарт телефони.

Според тази информация, датчикът на главната камера във всички нови Galaxy S10 ще бъде с резолюция 12 МР и ще се употребява 512 GB вградена памет . Променливата апертура ще се резервира, само че системата за автоматизирано фокусиране ще бъде модифицирана и усъвършенствана. Ще има и оптична стабилизация на изображението. Тези промени се чака мощно да покачат качеството на сниманото 4К видео.

Освен това, качеството на „нощните“ фотоси ще нарасне с помощта на технологията Bright Night, а режимът Stage Lighting ще стане пряк съперник на портретния режим в смарт телефоните на Apple. Очакват се усъвършенствания и при снимането на Super Slow-Mo видеа.

Основният фотосензор ще бъде допълнен с 16 МР супер широкоъгълен датчик. Този фотосензор няма да поддържа автоматизирано фокусиране и оптична стабилизация. Третият фотосензор, който се чака да бъде употребен в Galaxy S10+ е телефото, с резолюция 13 МР, поддържащ оптична стабилизация на изображението и автоматизирано фокусиране.

В опаковката ще бъдат сложени новите качествени слушалки AKG и бързи зарядни с 20 W мощ на зареждането.

Анонсът на новите Galaxy S10 е разгласен за 20 февруари в Сан Франциско.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР