Samsung може да се впусне в един изцяло нов свят,

...
Samsung може да се впусне в един изцяло нов свят,
Коментари Харесай

Ще видим ли Galaxy Ring

Samsung може да се впусне в един напълно нов свят, като тази седмица плъзнаха клюки, че компанията приготвя артикул на име Galaxy Ring.
 Samsung Unpacked и какво ще показа компанията на 26 юли
Какво ще показа Samsung на 26 юли

Нямаме самообладание

Според корейската медия The Elec Samsung работи върху смарт пръстен, а японската компания Meiko дава отговор за създаването на чиповете за него.

Твърди се, че Samsung към този момент е в напреднал стадий на разработка, само че точното време за всеобщото произвеждане на пръстена остава нестабилно.
 Снимка 626988

Интелигентният пръстен е малко, внимателно носимо устройство, което дискретно пасва на пръста, за разлика от други носими устройства, които притеглят повече внимание.

Съдейки по предишни догатки и отзиви, Galaxy Ring най-вероятно ще има здравна устременост и ще се концентрира върху събирането и следенето на данни, обвързани с телесните ни индикатори.

Умните пръстени не са оригиналност на пазара, само че остават нишов артикул, който към момента не е придобил необятна известност.
 Снимка 626989

Финландската Oura е един от пионерите в категорията интелигентни пръстени, като Oura Ring разполага с набор от датчици, които му разрешават да следи сърдечна периодичност, качеството на съня, интензивност, възобновяване, температура, напрежението и други

Ако слуховете се окажат правилни и Samsung продължи с производството на Galaxy Ring, той евентуално ще предлага сходни функционалности, позволявайки на потребителите да наблюдават здравни данни, без да е належащо да носят часовник или телефон.
 Моят свят през обектива на Samsung Galaxy S23 Ultra - изложбата, която потвърждава, че българските инфлуенсъри снимат в действителност добре
Могат ли българските инфуленсъри да снимат добре

Ето 20 доказателства

Подобен ход от страна на Samsung наподобява напълно логически, имайки поради, че компанията съществено залага на развиването на личната си екосистема от устройства и програмен продукт, а пръстенът е един от дребното артикули, които все още не попадат в богатото й портфолио.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР