Samsung Electronics започна продажбите на смартфоните Galaxy S9 и S9+

...
Samsung Electronics започна продажбите на смартфоните Galaxy S9 и S9+
Коментари Харесай

Samsung започна продажбите на Galaxy S9 и S9+ с повече памет

Samsung Electronics стартира продажбите на смарт телефоните Galaxy S9 и S9+ с повече непрекъсната памет.
Новите оферти са телефоните  Galaxy S9 и S9+ със 128 GB и 256 GB флаш-диск . Информацията е от формалния уеб страница на производителя. Моделите могат да бъдат поръчани считано от през днешния ден. Това може да стане от фирмения онлайн магазин на американското посланичество на компанията.

Официалните цени на моделите с повече памет са следните:
Galaxy S9 със 128 GB ROM – $769,99Galaxy S9 с 256 GB флаш-диск – $819,99Galaxy S9+ със 128 GB непрекъсната памет – $889,99. Подобен модел се оферираше и по-рано
Обновените смарт телефони се оферират със същите цветове на корпуса, както и общоприетите телефони с по-малко памет. Това са модели със наследник, виолетов и черен цвят. Засега няма информация, дали ще бъде препоръчана версия на Galaxy Note 8 със 128 или 256 GB флаш-диск. Но се чака да се появи по-късно.

Практиката демонстрира, че моделите с повече конфигурирана памет се търсят повече от базовите модели с опция за нейното увеличение. Пазарните анализатори смятат, че потребителите имат повече доверие на фирмената непрекъсната памет, в сравнение с външните microSD карти.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР