Сампдория победи Кремонезе с 1:0 като гост в двубой от

...
Сампдория победи Кремонезе с 1:0 като гост в двубой от
Коментари Харесай

Сампдория пречупи Кремонезе като гост и взе дебютна победа в Серия А

Сампдория победи Кремонезе с 1:0 като посетител в дуел от 11-ия кръг на шампионата на Италия по футбол, записвайки първи триумф от началото на сезона. Сампдория заема 18-ото място във краткотрайното класиране с 6 точки, до момента в който Кремонезе остава без победа досега, натрупа седмо проваляне и държи последната, 20-а позиция с 4 точки в актива си.

Победният гол за гостите бе дело на Омар Коли в 78-ата минута, а в седмата минута Сирил Десерс пропусна дузпа за Кремонезе.

Домакините получиха правото да изпълнят 11-метров углавен удар след нарушаване против Дейвид Окереке, само че Десерс не съумя да се разпише. В края на първото полувреме и Леонардо Серникола пропусна опция за Кремонезе.

Десерс имаше нов късмет при започване на втората част, само че стреля вляво от вратата на гостите в 50-ата минута, а в 68-ата и Серникола още веднъж опитва мерника си, само че бе неакуратен.

Маноло Габиадини пък пропиля опция за Сампдория в 76-ата минута, преди две минути по-късно да пусне към Омар Коли, който донесе първата победа за отбора, воден от старши треньора Деян Станкович.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР