Самоубийството или убийството на Радослав Делев от пловдивското село Първенец

...
Самоубийството или убийството на Радослав Делев от пловдивското село Първенец
Коментари Харесай

Много пари и бандити изплуваха в мистерията с изгорелия жив до БМВ-то си Радо

Самоубийството или убийството на Радослав Делев от пловдивското село Първенец е станало поради 250 хиляди лв.. Вероятно това е повода, поради която 31-годишният мъж е открит мъртъв.

Според осведомени мъжът, който е имал няколко компании, е имал задължения към частни лица и институции за доста пари.

На ужасяващата панорама по какъв начин Радослав е висящ, обесен с въже на дърво, се натъкнала брачната половинка му Мария.

Цял ден той не се прибирал у дома и тя се тормозила, не се прибрал и през нощта. През деня се обадил на жена си и й споделил какво желае тя да му сготви за вечеря, научи БЛИЦ от локални хора.

Така или другояче, обаче, не се появил. След като липсващ и брачната половинка му неведнъж го търсила безрезултатно по телефона, тя се обадила в полицията.

На сутринта на черен сред селата Марково и Беласица Мария сама разкрила натрупа на мъжа си.

Близки на фамилията разясниха пред кореспондент на БЛИЦ, че това "самоубийство " е доста съмнително, защото Радо е имал уплаха и боязън от високото и не би се качил върху дърво. Освен това не бил оставил и предсмъртно писмо.

Човек, който се самоубива, не поръчва на жена си какво да му сготви за вечеря, разясниха още околните му пред БЛИЦ.

В селото се приказва още, че има възможност в мистериозната гибел да са намесени хора от групировки от Чехия или Полша, с които той е имал финансови взаимоотношения.

Разследващите, обаче, са безапелационни пред БЛИЦ, че става въпрос за самоубийство. Младият мъж оставя детенце на година и половина и млада вдовица.

Кристина ИВАНОВА, БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР