Самоуби се синът на култовия актьор Майкъл Медсън. Той бил

...
Самоуби се синът на култовия актьор Майкъл Медсън. Той бил
Коментари Харесай

Самоуби се синът на култовия актьор Майкъл Медсън

Самоуби се синът на паметния артист Майкъл Медсън. Той бил открит с огнестрелна рана в главата на хавайския остров Оаху.

" Мога да потвърдя, че Хъдсън Лий Мeдсън, на 26 години, е умрял от огнестрелна рана в главата при хипотетично самоубийство на остров Оаху ", сподели говорителка на отдела за правосъдна медицина в Хонолулу.

61-годишната майка на Хъдсън, ДеАна Медсън, незабавно е отпътувала за Хавай. Хъдсън и неговата брачна половинка Карли живеят от август 2019 година в Уахиава, на остров Оаху, Хавай. Хъдсън служи в армията на Съединени американски щати. Бил е и в Афганистан.

Медсън беше основан в казармата " Schofield " в Оаху, дом на 25-та пехотна дивизия, и предишния март беше нараснал.



Преди седмица, на 15 януари, жена му Карли претърпя интервенция и благодари в обществените мрежи за неговата поддръжка. " Искам да поздравя моя необикновен брачен партньор! Вчера имах интервенция за премахване на израстък от едната ми гърда и той от самото начало ми помагаше. Донесе ми донесе цветя, комфортна пижама, обичаните ми бонбони и картичка! Помага ми и да се възстановя ", споделя младата жена.

Двойката се срещна през 2017 година, откакто другар на родената в Минесота Карли ги срещнал. Той също бил боен.

Хъдсън й предложил през ноември 2017 година, падайки на колене на върха на " Pike`s Peak " в Колорадо. Оженили се през 2018 година Скоро по-късно той се връща на работа в армията.



Майкъл Медсън има общо седем деца, измежду които една щерка. Медсън и Тарантино са си сътрудничили в многото филми, в това число " Глутница кучета " и " Убий Бил ". Медсън има 324 участия във филми зад тила си, снима и у нас в " Бензин " на Асен Блатечки.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР