Самото споменаване на думата „ретрограден“ вероятно предизвиква спомени за закъснение

...
Самото споменаване на думата „ретрограден“ вероятно предизвиква спомени за закъснение
Коментари Харесай

Хаосът тепърва започва: 4 планети едновременно ще бъдат ретроградни през октомври

Самото споменаване на думата „ назадничав “ евентуално провокира мемоари за забавяне за значима среща, загуба на портфейл и още доста други злополуки. Ако и преди сте си патили от ретроградни планети, евентуално към този момент сте се научили да планирате авансово, а може би даже към този момент сте потърсили кои планети ще бъдат ретроградни през този месец. За страдание, можете да бягате, само че несъмнено не можете да се скриете!

От друга страна, ретроградите надалеч не са толкоз страшни, колкото звучат, и от време на време страхът от тях може да се окаже самореализиращо се знамение. Това, което се случва, е, че планетата претърпява явно ретроградно придвижване (тъй като планетите не се движат обратно по своята орбита безусловно, а просто наподобява по този начин от нашата позиция на Земята). В астрологията ретроградата обръща силата на тази планета във вътрешността и изважда нескрито незавършени каузи от предишното.
 image2_16x9.png Хороскопът за ОКТОМВРИ: основен месец, който носи шанс и положителни благоприятни условия На фокус
Ретроградата може да бъде и красиво, перспективно и даже продуктивно прекарване. Тя може да ви даде късмет да се върнете към планове, които може да сте изоставили, и най-после да си дадете късмет да ги доведете до край. Може да ви даде опция да се съберете с от дълго време загубен другар или някогашен, с който сте били в комплицирани връзки. Вярвате или не, ретроградата може да ви даде цялата непосредственост, която сте жадували.

Ето кои планети ще бъдат ретроградни този октомври:
 Кои планети ще бъдат ретроградни през октомври  Кои планети ще бъдат ретроградни през октомври  Кои планети ще бъдат ретроградни през октомври  Кои планети ще бъдат ретроградни през октомври
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР