Самолет на авиокомпанията Ryanair кацна аварийно на летището в Дъблин

...
Самолет на авиокомпанията Ryanair кацна аварийно на летището в Дъблин
Коментари Харесай

Самолет кацна, “изтривайки“ предния си колесник

Самолет на самолетната компания Ryanair кацна спешно на летището в Дъблин зарад„ дребен проблем “ с колесника, съобщи Sky News.

Полетът от Ливърпул в неделя следобяд е бил посрещнат от противопожарната работа на летището, като пасажерите са били арестувани на борда, до момента в който пожарният офицер даде позволение. Ryanair разгласи в изказване, че самолетът е имал “малък механически проблем “ с носовия колесник при кацане.


Снимка: Twitter

Самолетът ще бъде инспектиран от инженери, оповестиха още от Ryanair. Пътниците са билипосрещнати от медици в терминала и нямасъобщения за пострадвания, макар че на един човек е оказана здравна помощ зарадишока, оповестиха от летището в Дъблин в Twitter.

„ Пожарната работа на летището в Дъблин реагираи пасажерите слязоха от самолета обикновено, откакто противопожарният чиновник на летищетоказа, че всичко е наред “, се прибавя в изказване на администрацията на летището в Дъблин.

Въздушното придвижване бешеограничено по време на случая, а в неделя вечерта на летището е работеласамо северната писта.

Кадри: Sky News

Следвайте ни във,и
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР