Самодейният рапър Гошо от Почивка се изгаври с популярния музикант

...
Самодейният рапър Гошо от Почивка се изгаври с популярния музикант
Коментари Харесай

Гошо от Почивка се гаври с Фънки

Самодейният рапър Гошо от Почивка се изгаври с известния музикант и промоутър Димитър Ковачев-Фънки. В своята най-нова ария варненецът, който живее в Испания, се подиграва с наднорменото тегло на своя лирически воин. Парчето е основано при започване на годината и към този момент е много известно в интернет канала YouTube.

"Фънки ми е доста комичен с безконечната пура и огромните дънки - разкри генезиса на песента Гошо от Почивка. - Не ми пука дали ще се разсърди. Всичко е подбив. "

Доста по-габаритният Фънки е съпоставен с хипопотам в песента. Рапърът се обръща към Ковачев с думите "хапваш като десетима, пиеш като цяла тайфа ". Директните обиди се стоварват върху един от най-популярните водещи на музикални риалити формати в края на песента. "Надуваш дънките с го*на, срамотия ", реди Гошо от Почивка, който е възпял още Христо Стоичков, Димитър Бербатов, Григор Димитров и кечиста Александър Русев, само че в доста по-положителен звук.

Фънки не беше чувал за парчето и реагира в типичния си жанр.

"Изобщо не ме интересува - сподели Ковачев пред в. "България Днес ". - Моят свят е метълът. Не употребявам интернет. Има други неща, които ме вълнуват, като идния концерт на Тото. Живея в различен свят. Проблемите на Бай Булгар са доста надалеч от мен. Не мисля каква е цената на сиренето и хляба. За мен е значимо по какъв начин да си изкарам гот и какво да изпуша. Ето в този момент се развличам с новата ми китара. Това е първият 10-струнен бас в България. "

Спокойствието на Фънки може да ескалира при възможна среща онлайн с Гошо от Почивка. Базираният в Малага рапър е подготвен да се счепка с рокаджията.

"Не се тормозя въобще. Аз съм по-луд от него ", сигурен е в своите сили Гошо от Почивка. Рапърът продължава да се устоя с писане на песни по поръчка. Той набира клиенти в своята фейсбук страница.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР