Само защото имате лоши моменти понякога, които ви карат да

...
Само защото имате лоши моменти понякога, които ви карат да
Коментари Харесай

Изберете човек, който ви вдига всеки път, когато падате!

Само тъй като имате неприятни моменти от време на време, които ви карат да плачете, не значи, че не сте мощен човек. Но също по този начин е значимо да имате сътрудник, който е там, с цел да ви хване, когато паднете.

Дълготрайните връзки са тези, които минават през положителното и неприятното, и двамата сътрудници се усещат по този начин, като че ли могат да разчитат един на различен, с цел да съумеят да преживеят даже най- тежките времена.

Чрез житейските тествания се приближаваме до тези, които стоят до нас компактно и претърпяват всички наши триумфи и падения... вървящи по пътеката с нас. Учим се през тези времена и растем, до момента в който се учим.

Винаги помнете, че ви е разрешено да проявявате страсти и да изразявате безпокойствие, когато чувствате, че нещо вътре ви тежи - имате прекалено много задължения или отговорности - и не можете да продължите да се справяте идеално със всичко това. Всеки човек може да прояви уязвимост, всеки човек изпитва болежка. И е хубаво, когато имате някой, който може да ви помогне, да накара болката да отмине.

Ще откриете, че можете да постигнете доста повече дружно, в сравнение с в случай че би трябвало непрекъснато да се чувствате сами по време на пътуването си. Ако вашият сътрудник е подготвен да постави спомагателни старания, с цел да ви помогне да преминете и това тестване, то връзката ви е мощна и същинска. Разбира се, това е двупосочна улица и вие също би трябвало да сте до него в сложни времена.

Работата с проблемите е освен жизненоважна, само че и неизбежна. Животът не е съвършен и няма съвършено партньорство. От време на време ще ви се изпречат трудности, само че тези трудности ще бъдат непрекъснати спънки единствено в случай че им позволите.

Ще се сблъскате и със обстановки, в които вашият обичан човек е усложнен от нещо, което ви се коства банално, само че знаете, че е належащо вашето утешение и поддръжка... и противоположното. Важно е да се подкрепяте, да държите ръцете си и да вървите самоуверено напред.

Когато можете да говорите за какво и по какъв начин казусът може да бъде преодолян дружно, това покачва устойчивостта и увереността на колегата ви. Ако мълчите или кажете: „ не е огромна работа “, ще влошите нещата и евентуално ще попречите връзката сред вас двамата да продължи напред.

Ако видите по какъв начин половинката ви постепенно се поддава на изключително сложни условия, продължете да му помагате. Отново, това не значи, че сътрудникът ви не е мощна персона, просто има потребност от вас.

Защото същинската обич е точно това- поддръжка!

Да вървите дружно, да преминавате през трудности, да сте един до различен и в най-големите стихии. Затова в случай че имате човек до себе си, който ви оказва помощ да се изправите, в никакъв случай не се отхвърляйте от него!
Източник: iwoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР