Само за три часа беше открито 4-годишно момченце, което изчезна

...
Само за три часа беше открито 4-годишно момченце, което изчезна
Коментари Харесай

Калин Стоянов поздрави хората, участвали в акцията по намирането на детето, изчезнало край Радомир

" Само за три часа беше намерено 4-годишно момченце, което изчезна през днешния ден следобяд в гориста околност покрай хижа „ Орлите “ над град Радомир. Съобщението идва към 15 часа на тел. 112. Незабавно са образувани групи за търсене, в които се включват служители на реда, пожарникари, чиновници на " Гранична полиция " и локални доброволци ", заяви Министерство на вътрешните работи в профила си във Facebook.

" Участниците в акцията бяха оборудвани с термокамери, а в огледа на региона бяха употребявани и два дрона. Момченцето е намерено в положително здравословно положение и превозено до болнично заведение, където е съпроводено от родителите си ", прибавиха от институцията в обществената мрежа.

" В Радомир дойде и министър. По думите му щастливата развръзка е вследствие на бързата, съответна и професионална реакция на всички институции. Детето е намерено на към три километра от мястото, за което е било обявено ", показаха още от Министерство на вътрешните работи.

" Поздравявам всички чиновници на Министерство на вътрешните работи, органите на локалната власт и всички доброволци, взели участие в избавителните дейности. И макар, че изискванията по издирването бяха тежки, взехме верните решения и всички институции работиха в синхрон ", съобщи министърът на вътрешните работи.


Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР