Само за седмица темата за нашите корени - културата на

...
Само за седмица темата за нашите корени - културата на
Коментари Харесай

Първият брой на Те са! с 110 000 гледания

Само за седмица тематиката за нашите корени - културата на траките, с която започва най-новият медиен план на България Те са! - специфичното изявление е с над 110000 гледания във Facebook и повече от 200 споделяния,пишат от ПРофайл.

Специалисти в интернет бранша означават този безспорен връх с сбитите мнения: “време беше и стойностен български артикул да притегли голямо внимание във виртуалното пространство”. За посетител във втория брой на Те са! - специфичното изявление Наталия Гуркова и Стилиян Иванов са поканили доцент, лекар Мария Илиева - Маша, примабалерина, режисьор и възпитател.

Тя е приключила балетната академия на Санкт Петербург. Пресъздала е най-популярните балетни облици на сцените на Франция, Италия, Германия, Швейцария, Гърция, Тайван и България.Лауреат на десетки родни и задгранични оценки.

Премиерата е довечера от 19:00 ч. в YouTube канала на предаването и Фейсбук страницата му. “Специално за фотосите на предаването Маша Илиева облече водещата Наталия Гуркова в обичания си балетен костюм, направен особено за нея преди години. Ще видите и първите уроци по типичен балет, които Наталия получи от Маша.”
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР