Само за две седмици родителите на 5-годишния Георги от Варна

...
Само за две седмици родителите на 5-годишния Георги от Варна
Коментари Харесай

5-годишният слънчев Гого от Варна има нужда от помощ

Само за две седмици родителите на 5-годишния Георги от Варна би трябвало да съберат непостижимата за тях сума от 30 000 лв., с цел да може детето им да бъде оперирано в Турция. 

Георги Стоянов е с диагноза болест на Хишпрунг, положение Encopresis. Вече е планувана дата за интервенцията на детето, само че неговите близки към момента не са събрали нужната сума, предаде novavarna.net.

Неговите близки оповестяват това във Facebook, публикувайки от време на време информация за неговото положение и нужните средства, които би трябвало да бъдат събрани.

“Здравейте, положителни хора с огромни сърца!

Даваме информация за нашия Слънчо Гого от контролния обзор при проф. доктор Мелих Тугай в болница Медикана, Турция!

Състоянието на Гого е доста комплицирано. Изписани са му лекарства, само че не можем да разчитаме на тях. Операцията би трябвало да се състои допустимо в най-скоро време!

Насрочена е датата и часът на интервенцията – 15.08.2022 година в 8.30 ч. Можете да си визиите какъв брой необходимо и значимо е да се случат нещата бързо!

Няма време, благи донори! Гошко няма време! Имаме единствено две седмици! Толкова малко време…..за една голяма сума от 30 000 лева! ”, пишат околните на Гого във Facebook страницата “Заедно за Георги ”.

Можете да дарите средства по следните способи:

Дарителска сметка в банка ДСК с IBAN:
BG03STSA93000029009050
BIC: STSABGSF

С титуляр Георги Стоянов Стоянов

PayPall: [email protected]

На 30.07.2022 година БАЛКАН ФОЛК ФЕСТ ще танцуват особено в поддръжка на нашия Гоги. Четири страни си протягат ръце в помощ на едно детенце – да има едно слънчево, щастливо детство и да порасне огромно и крепко момче.

Заповядайте на 30.07.2022 г. от 17.00 ч във Фестивален и конгресен център гр. Варна,за да се насладите на фолклорните ритми на разнообразни страни и в това време да подкрепите от сърце нашия Мънчо Гоги!
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР