Само три седмици след тежката загуба от Джордж Сен Пиер,

...
Само три седмици след тежката загуба от Джордж Сен Пиер,
Коментари Харесай

Майкъл Биспинг обяви коя ще бъде последната му професионална битка

Само три седмици след тежката загуба от Джордж Сен Пиер, в която Майкъл Биспинг загуби купата на UFC в междинна категория, той ще се изправи против Келвин Гастелум в ММА събитието на UFC в Шанхай, откакто първоначалнияj конкурент на Гастелум, Андерсон Силва, бе отхвърлен от събитието поради позитивен допинг тест.

Колкото и новината да докара до положителна вълна от реакции към Биспинг, който беше разгласен за същински войник, наподобява, че това ще бъде предпоследната борба на британеца в неговата кариера.

Говорейки с Ариел Хелуани за MMAFighting, Биспинг съобщи: "Определено желая последната ми борба да бъде в Англия. Винаги съм желал сбогуването ми със спорта да бъде в Англия ".

На въпрос дали би желал да бъде в бойната карта за UFC Лондон през март, Майкъл Биспинг отговори красноречиво: "Да, несъмнено. "

Michael Bisping says on #themmahour that London in March will “definitely” be his last MMA fight.

Live now:https://t.co/yIBpS7vDCphttps://t.co/lLocQxXeOI
— Ariel Helwani (@arielhelwani) November 13, 2017
"Майкъл Биспинг съобщи, че в Лондон през март ще бъде последната му ММА борба ", се споделя в обявата на Хелуани.

Тази вест не би трябвало да шокира никого. Още преди борба със Сен Пиер в UFC 217 се говореше много интензивно, че това ще бъде последната среща в кариерата на Биспинг. Сега обаче наподобява, че към този момент знаем по кое време ще станем очевидци на неговата лебедова ария.

Ако Биспинг не получи здравна възбрана след борбата с Гастелум, няма подозрение, че той ще бъде на върха в бойната карта за UFC Лондон.

Организацията ще се потруди да изпрати един от най-големите си герои уместно, изключително откакто той избави събитието на UFC в Шанхай с бързата си реакция и единодушието да се бие по-малко от месец след загубата от Сен Пиер.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР