Само три седмици след екшъна на мача ПАОК – Олимпиакос

...
Само три седмици след екшъна на мача ПАОК – Олимпиакос
Коментари Харесай

Босът на ПАОК нахлу на терена с пистолет

Само три седмици след екшъна на мача ПАОК – Олимпиакос „ черно-белите “ от Солун още веднъж попаднаха във вихъра на скандал по време на дерби от гръцкото състезание. Този път неприятните подиуми се разиграха на срещата от 25 кръг против водача в класирането АЕК.

Малко преди края на мача (при нулево равенство) президентът на ПАОК Иван Савидис нахлу на терена, обкръжен от своята защита. Причината за държанието на някогашния началник на Димитър Бербатов в гръцкия клуб е решението на съдията Йоргос Коминис да не зачете гол в интерес на "черно-белите ", написа "Блиц ".

Въоръжен с револвер, босът на отбора от Солун е отправил закани към рефера и принудил играчите от тима да се приберат в съблекалнята. Футболистите на АЕК отхвърлиха да доиграят мача.

Реферът Коминис и неговите асистенти са останали в съблекалнята си на стадион „ Тумба “ до 2:20 часа през нощта и едвам тогава са напуснали под засилена защита.

За момента АЕК е водач с 55 точки (една присъдена за мача с ПАОК), на две точки пред Олимпиакос. ПАОК е трети с 50 (с точка за срещата с АЕК). Предстои да се реши дали „ черно-белите “ от Солун няма да получат ново наказване и лишаване на точки. Това се случи за проваленото дерби с Олимпиакос.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР