Само след броени минути ще забравите за мъките и ще

...
Само след броени минути ще забравите за мъките и ще
Коментари Харесай

От Военната Медицина За Най-Тежки Ситуации: Натиснете С Химикалка Тази Точка На Тялото И Болката Изчезва Моментално!

Само след броени минути ще забравите за тъгите и ще сте с прояснено схващане. Ако приложите този способ, можете да се избавите и от болките в гръбнака и разнообразни ставни проблеми!



Тази точка се намира тъкмо в средата на възглавничката на междинния пръст. Ще я познаете по това, че натискът върху нея е мъчителен. Препоръчително е да се масажира с палеца на другата ръка, а не с този на същата, тъй като с него натискът не е задоволително мощен и акуратен.

Въздействието върху тази точка ни оказва помощ да се стоплим, подтиква обмена на веществата, понижава тревогата. Може да я масажирате, когато усещате, че се безпокоите за нещо или когато очаквате събитие, което ви прави неспокойни. Елегантна и дискретна процедура за утешение по време на изпит или значима среща.

Същата точка се употребява при отмалялост и безсилие. В днешно време я ползват военните, когато е належащо неотложно да се обезпечи прилив на сили. Пристискането на точката води до нормализиране на кръвното налягане, без значение дали то е било ниско или високо. Съзнанието се прояснява, погледът – също. Подобряват се всички сетива, в това число слухът. Умората изчезва и индивидът усеща прилив на сила. В същото време се релаксират краката и кръстът, в случай че напрежението е било насъбрано в тях.
Tags: ОЩЕ ЕЛИКСИРИМЕХЛЕМИЛЕКОВЕАЛТЕРНАТИВНА МЕДИЦИНА
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР