Само с шега, със закачка. Така ще го коментирам списъка.Това

...
Само с шега, със закачка. Така ще го коментирам списъка.Това
Коментари Харесай

Борисов за списъка, в който присъства: Ще го коментирам само с шега, със закачка

" Само с смешка, със задявка. Така ще го разясня листата. "

Това разгласи някогашният министър председател и водач на ГЕРБ Бойко Борисов от Сливен, където беше на среща с партийния актив. Фокусът на събирането - припомняне на триумфите на някогашните ръководещи, рецензии за дейностите на сегашната власт и апели към членовете на ГЕРБ, че би трябвало да са горди от свършеното от партията.

Борисов с подигравка разяснява листата с 19 имена, които министър председателят Кирил Петков съобщи на прокуратурата преди дни. Сред тези имена е и самият Борисов. Той изясни по какъв начин младежите на ГЕРБ били създали също лист, а преди всичко в него бил финансовият министър Асен Василев, за който " ми то в гугъл написа страшни работи за него ", След него бил президентът Румен Радев.

" Държава на описите ", възмути се Борисов. После се върна към 1944-45 година,когато по този начин със лист " изтрепаха цвета на нацията ".

" То в гугъл и вашето име да напиша, госпожо, несъмнено ще излезе нещо. Google не е за четене. там има и от жълтите медии... ", обърна се той към една партийните активистки.

След което съжали по какъв начин разискването на листата отнемало голям ресрус от медийното време и по този начин не се чувало за значими тематики.

Борисов се спря и на енергийни тематики, по традиция, с акцент върху абсурда с " Булгаргаз " и засекретеното по тематиката съвещание на енергийната комисия на Народното събрание.

" Защо енергийната комисия засекрети съвещанието си? Какво скрито има? Да не кажат имената на някоя компания - за 30 секунди са изкарали милион. Що скрихте тези хора? ", сподели той.

" Ако Румен Овчаров приказва нелепости и аз като папагал ги дублирам, да го кажат на тази комисия ", продължи.

След което изясни, че по тематиката за нулевата корупция, че и " аз преди време съм приказвал същите изречения, същите работи ".

„ Държавният дълг в този момент пораства. Взимат се милиарди, които ние би трябвало да връщаме. Капанът е огромен”, разяснява той тематиката за бюджета. Според него, в случай че ръководещите продължат да ръководят по този метод, „ следващата година към този момент ще има описи и на Интерпол”.

„ Създават какафония и безпорядък. Как ще го оправят идващите? Първо би трябвало да понижат разноските, след това да компенсират за цените на тока и газа”, сподели още Борисов.

Насмешлив коментар имаше и за оферти в проекта за възобновяване, който през вчерашния ден беше на публично разискване във финансовото министерство.

" Безумие - ще се греем с бадеми. толкоз новаторско. " Мариците " ще работят сезонно. лятото миньорите ще стават сервитьори, бармани.

От 15 октомври няма написано в проекта ", уточни той.

Борисов благодари на американското посолство у нас за пояснението за забавянето в програмата по производството на самолетите F-16.

" Радев към този момент не знае какво да каже по тази тематика. Не може да му е прелестно това, което се случва. Завчера упрекна мен персонално и държавното управление поради самолетите F-16. Но аз упорствам в бюджета депутатите да вкарат и парите за втората ескадрила - по този начин, както ние го бяхме заложили. Има чисто справедливи фактори, които забавиха самолетите. Ние обаче платихме 100% от цената на първата ескадрила ", съобщи водачът на ГЕРБ.

Имаше и тежки рецензии към ръководството на Коронавирус рецесията, отново по традиция.

" Ако аз бях, публицистите щяха да задат въпроса - за какво сме първи по смъртност в света месеци наред. Защо дневно приблизително умират по 100 души. Пълен неуспех е това. а те си дават ордени и медали и си изясняват, че добре са се справили ", разгласи Борисов, който пропусна да означи, че високата Коронавирус смъртност съпровождаше и неговото държавно управление.

Той още веднъж повтори, че ГЕРБ желае анулацията на така наречен зелен документ - тематика, която сближава някогашните ръководещи с " Възраждане ".

И означи " заповедите - никой не ги брига ".

Обясни още, че царува безпорядък.

Оплака се и от осведомително затъмнение.

" Добре, че са локалните уеб сайтове, използваме, с цел да могат да описват през хора ", сподели Борисов.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР