Само през първите шест месеца на тази година пожарната служба

...
Само през първите шест месеца на тази година пожарната служба
Коментари Харесай

Над 100 пожара са регистрирани в Ню Йорк заради проблемни батерии

Само през първите шест месеца на тази година пожарната работа в Ню Йорк е реагирала на повече от 100 пожара, породени от литиево-йонни акумулатори, вследствие на които са починали 13 души. Това е два пъти повече от смъртните случаи през предходната година. Скоростта на електрическия велосипед го прави доста по-продуктивен, а защото на колоездачите не им се постанова да въртят педалите, могат да карат през целия ден без да се уморят. Над 65 хиляди пък употребяват колелата за работа като снабдители на храна и други артикули. Комисарят на пожарната в Ню Йорк Лора Кавана упорства за национални защитни ограничения за електрическите колела.
Комисията за сигурност на потребителите има няколко неповторими пълномощия, които в действителност могат да предотвратят възможните произшествия. Първо, те могат да ги конфискуват на пристанищата. Могат също по този начин да принудят производителите да бъдат изтеглени от онлайн магазините за препродажба. Целта ни е да предотвратим възможните произшествия и човешки жертви.
Лора Кавана, комисар по пожарната сигурност в Ню Йорк

От септември в Ню Йорк законодателите ще изискват от фирмите, които продават електронни колела в града, първо да ги сертифицират от самостоятелна компания за тестване на сигурността. Робърт Слоун е основен специалист в компания за просвета за сигурност. Той не желае цялостна възбрана на велосипедите.
Знаем, че стратегиите за тестване и узаконяване работят. Тогава за какво да изтегляме от улицата едно доста потребно устройство? Другото, което би трябвало да се има поради, е, че една от аргументите за съществуването на тези устройства е да можем да реализираме прогрес в региона на устойчивостта и декарбонизацията.
Робърт Слоун - специалист

Бъдещето на този вид транспортни средства сега остава неразбираемо. Това, за което упорстват потребителите е да се откри сигурен метод за безвредното потребление на велосипедите и спокойното пътешестване в Ню Йорк.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР