Само преди две седмици стана ясно, че HBO Max вече

...
Само преди две седмици стана ясно, че HBO Max вече
Коментари Харесай

Още едни култови филми се превръщат в сериал

Само преди две седмици стана ясно, че HBO Max към този момент създават телевизионна акомодация на книгите на Дж. К. Роулинг за " момчето, което оцеля " Хари Потър. Сега научаваме, че още една книжна поредност ще бъде претворена в сериал.
 Вселената на “Хари Потър ” се разраства в HBO Max
Вселената на “Хари Потър ” се разраства

Отново ще се потопим в магия

Книгите " Здрач " са на американската писателка Стефани Майър и са най-продаваните в кариерата ѝ. Историята за вампира Едуард, който се влюбва в смъртната Бела сграбчва вниманието и на Холивуд и по този начин се повяват филмите - общо пет на брой, като всеки следва една от книгите, като се изключи последните два, които обгръщат последната четвърта книга.

Актьорите, изиграли основните функции, Кристен Стюарт, Робърт Патинсън и Тейлър Лаутнър станаха известни точно с присъединяване си в " Здрач ". Филмовият франчайз е събрал повече от 3.4 милиарда $ в международен мащаб.

Сега, пет години след излизането на последния филм " Зазоряване: Част 2 " почитателите още веднъж ще могат да се потопят в сантименталния фентъзи свят на " Здрач ", защото ефирен сериал по него към този момент се приготвя. Все още не се знае доста за плана, само че към този момент е ясно, че Lionsgate ще се заемат с него, а сценарист ще бъде Шиниъд Дейли.
 “Джурасик Парк ”, “Хари Потър ”, “Кръстникът ” - кои са най-хубавите филми, правени по книги
Най-добрите филми, правени по книги

Историите от книги, оживели и на екран

Дали обаче новият " Здрач " ще бъде римейк или ще забележим нов прочит на книгите на Стефани Майър, също още не е конкретизирано. Приятна изненада обаче е, че самата писателка ще взе участие в телевизионната акомодация, написа The Hollywood Reporter.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР