Само преди дни стана ясно, че стотици птици падат мъртви

...
Само преди дни стана ясно, че стотици птици падат мъртви
Коментари Харесай

След масовата смърт при изпитания на 5G мрежата, в...

Само преди дни стана ясно, че стотици птици падат мъртви от небето след тест на 5G мрежа в Хага. Освен това се появи и злокобно видео от плашещата панорама.

Сега пък стана ясно, че създаването на 5G технологията ще докара до съществени здравословни проблеми. Известно е, че тези микровълни, които ще работят сред 5 и 60 гигахерца, предизвикват рак, психологични проблеми, яловост и всевъзможни други физически болести. Тези високочестотни микровълни имат съществени и смъртоносни резултати върху разнообразни животни, птици, морски живот и пчели. Вече видяхме повишение на болесттите заради предходни системи като 4G, само че това последващо равнище ще бъде доста пъти по-лошо.

В съпоставяне с по-ранните версии, 5G е със свръхвисока периодичност и с ултра висока активност. Тъй като по-късите милиметрови талази (MMV), употребявани в 5G, не пътуват толкоз надалеч (или посредством обекти), с сегашния ни брой клетъчни кули, сигналът на клетката няма да бъде благонадежден. За да се компенсира това, доста други мини клетъчни кули би трябвало да бъдат конфигурирани. Смята се, че ще им би трябвало мини-клетъчна кула на всеки 2 до 8 къщи. Това доста ще усили излагането на RF радиация.

Направени са научни проучвания върху резултата на радиочестотна радиация, които я свързват със здравни проблеми като рак, увреждане на ДНК (особено при фетуси през първите 100 дни след зачеването) и стерилитет при мъжете. Дори Световната здравна организация класифицира радиацията на радиочестотния набор като вероятен " канцерогенен ", което значи " причиняване на рак ".

Част от спектъра „ Радио талази “ и „ Микровълни “ е това, което се назовава RF радиация. Микровълните са просто по-висока периодичност на радиовълните. И не забравяйте, че в границите на RF радиацията част от електромагнитния набор, колкото по-висока е честотата, толкоз по-опасни са вълните за живите организми.

Д-р Щайн твърди, че човешката кожа има способността да всмуква повече от 90% от микровълновото лъчение и ще провокира огромни проблеми от главата до петите, изключително за уязвимите като деца, възрастни и бременни дами.

Смята се също, че MMVs предизвикват огромни вреди на очите ни, напредък на клетките и увреждане на нашата имунна система, написа change.org.

Всъщност държавното управление на Съединени американски щати понастоящем употребява MMV силата като несмъртоносно оръжие. Това оръжие е непосредствено и по-интензивно от MMVs от 5G мрежа, само че е сходно и притеснително. Според Министерството на защитата на Съединени американски щати, дейната система за отказване (Active Denial System/ADS)създава фокусиран MMV лъч, който е кадърен да проникне в кожата, което може да сътвори чувство за парене или смъдене.

Брюксел към този момент задържа построяването на 5G мрежите. По думите на Министърът на околната среда Celine Fremault " Жителите на Брюксел не са морски свинчета, чието здраве мога да продавам за облага. Не можем да оставим нещата под подозрение "

Изискваме неотложно прекъсване на процедурата по създаване на 5G мрежата и публично мнение от самостоятелни специалисти изследвали в елементи отрицателните резултати от 5g радиовълните.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР