Само преди дни красивата Дарина блесна на сцената като част

...
Само преди дни красивата Дарина блесна на сцената като част
Коментари Харесай

Дъщерята на президента Румен Радев стана актриса


Само преди дни красивата Дарина блесна на сцената като част от театралната натрупа на учебното заведение си „ Ле Страпонтен” в ролята на Ляля–обърканата и амбициозна героиня на Людмила Разумовская от пиесата „ Скъпа Елена Сергеевна”.

Дарина направи ослепително показване на интернационалния сценичен фестивал в Стара Загора, където дружно със свои съученици влезе в облика на млада ученичка, разкъсвана от несъгласия.

Това е и дебютната роля на Дарина Радева на сцената с трупата. За положителната си игра младата актриса получи и похвали от управлението на учебното заведение.

И макар че сякаш споделя за група възпитаници, които се пробват да убедят учителката си по математика да им даде ключа от касата, където се държат изпитните матури, пиесата надалеч не е елементарна школска задача.
А ролята на Дарина е едно от огромните провокации, защото й се постанова да изиграе героиня, разкъсвана от несъгласия, злоба и упоритости, подготвена на всичко, с цел да успее.

Талантът на президентската щерка е открит от Любомир Сапунджиев – някогашен ученик на учебното заведение, в което учи и Радева, а също и режисьор на пиесата.

Актьорската игра на съучениците му провокира същинска нервност на фестивала.

Талантът на младото момиче съумя да събере преди няколко месеца и двамата й родители в една зала. Тогава президентът седна на първия ред, с цел да гледа щерка си от близко, а някогашната му брачна половинка Гинка се настани дискретно на три реда зад него, с цел да не притегля внимание.

И двамата бурно приветстваха щерка си, която изпълняваше ролята си на безукорен френски. Преди дни Радев и щерка му още веднъж бяха видяни дружно в НДК. Тогава президентът за първи път се появи с наследницата си под прожекторите, само че двамата бяха единствено като фенове.
А Дарина остана очарована от спектакъла.

Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР